Unikke rammer til møder, events og konferencer

Er du på udkig efter moderne møde- og konferencefaciliteter i unikke omgivelser?

Vi hjælper gerne med at finde det perfekte sted til at holde mødet eller konferencen. Få et overblik her på siden, eller kontakt os på 2876 7335 eller info@meetinghorsens.dk for gratis sparring til alle typer af arrangementer.

 

Hvor mange er I?
Vælg sted efter mødekapacitet

Forum Horsens

Forum Horsens' levende møde- og konferencemiljø skaber de perfekte rammer, uanset om det er en konference, et seminar eller et møde, du skal planlægge.

Hvorfor ikke holde dit næste møde i Forum i et mekka af indretnings- og oplevelsesmuligheder? Og masser af inspirerende stemning.

Der er rum til det hele.

Hos Forum Horsens kan du både få mindre mødelokaler til 12 personer og store haller med plads til 2500 personer.

» Forum Horsens

Scandic Bygholm Park

Byd dine møde- eller konferencegæster velkommen i elegante omgivelser på Scandic Bygholm Park – en moderne istandsat herregård fra 1775 beliggende i smuk park og natur.

Her sætter de scenen for dit arrangement og sørger for, at det bliver en enestående oplevelse på alle niveauer.

Deres nyistandsatte lyse lokaler indbyder til produktive møder og spændende konferencer eller produktpræsentationer.

Hos Scandic er der lokaler med plads til forsamlinger fra 15 personer til 456 personer.

» Scandic Bygholm Park

Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens har ry for at være et af de absolut bedste i landet, når det kommer til kurser, og derfor er hotellet et oplagt sted at holde kursus, møde eller konference.

Her kan du finde lokaler, som er fyldt med alle fornødenheder for et effektivt møde, og kræves overnatning er hotellets værelser af høj kvalitet lige i nærheden.

Deres styrke ligger i detaljen, som gør forskellen mellem det tilfredsstillende og det sublime.

Hotellet er tegnet af Kim Utzon, søn af den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon.

Her er ingen begrænsninger - kun spændende udfordringer, der skal løses.

På Hotel Opus Horsens er der lokaler til et deltagerantal mellem 2 og 450 deltagere.

» Hotel Opus Horsens

Hotel Pejsegården

Med et areal på over 5500 kvm og med en unik rumopdeling er der mulighed for både små og store konferencer.

På Hotel Pejsegården er nøgleordet fleksibilitet, hvilket er afprøvet med succes af et utal af kursus- og mødeledere igennem tiden.

De tilbyder også forskellige mødepakker - alle med samme unikke service og forplejning, som Pejsegården er kendt for.

Hotel Pejsegården kan rumme fra 2 til 800 deltagere.

» Hotel Pejsegården

Danmarks Industrimuseum

Industrimuseet har unikke historiske rammer med rig mulighed for at holde møder, receptioner, private arrangementer og særlige events.

Den arkitektegnede maskinhal kan dækkes op til 120 spisende gæster eller til 200 deltagere alt efter arrangementets karakter. Kan lejes i perioden fra påske til efterårsferien.

Foredragssalen rummer op til 80 gæster på stolerækker eller omkring 40 mødedeltagere ved borde. Bankens bestyrelseslokale har plads til 8, mens Hede Nielsens lokale har plads til 12.

I museets café Café Gaslight kan du holde møder eller private arrangementer med spisning for op til 40 personer.

» Danmarks Industrimuseum

FÆNGSLET

FÆNGSLET kan give dit møde et udtryk, som det er svært at finde andre steder. Det tidligere Horsens Statsfængsel har en unik historie og lokaler, hvor historien skinner igennem.

Her er det muligt at leje lokaler, som kan få folk til at kigge en ekstra gang, når de træder indenfor. FÆNGSLET har tidligere lagt lokaler til koncerter og større tv-produktioner og kan tilbyde lokaler, der passer til både møder, konferencer, præsentationer og meget mere.

Du kan finde lokaler beregnet til mellem 8 og 349 personer.

» FÆNGSLET

Horsens Kunstmuseum

Horsens Kunstmuseums mødelokale er indrettet af Erik August Frandsen. Han er kunstneren bag rummets gulv og den særprægede lampe.

Dette iøjnefaldende og smukke rum indbyder om nogen til kreativ tænkning og udvikling af farverige idéer. Samtidig er stemningen helt afdæmpet på grund af museets naturlige ro, så rammerne er på plads for et udbytterigt møde.

Erik August Frandsen er i den brede offentlighed mest kendt for udsmykningen af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys spisesal på Amalienborg, og Kronprinsesse Marys arbejdsværelse. Horsens Kunstmuseum rummer i øvrigt en stor samling af Erik August Frandsens værker.

» Horsens Kunstmuseum

Borre Knob

Tænk tanken - et sted, hvor der er fred og ro... for når tanker skal tænkes og beslutninger tages, skal sjælen være med.

Et strategiseminar, direktionsmøde, lederkursus, teambuilding eller et eksklusivt kundearrangement.

Borre Knob er et alsidigt konferencecenter i Jylland, fredeligt beliggende på landet - ved vandet. Indendøre er rammerne elegante og professionelle. Ideelle forhold til det faglige indhold og til den efterfølgende hygge og afslapning.

Borre Knob eller Schut Conference Center, som det også hedder, har lokaler med kapacitet på mellem 10 og 70 mennesker.

» Borre Knob

Megascope

Uden for almindelig åbningstid kan biografen Megascope danne rammen om arrangementer med op til 500 personer og mulighed for placering af stande i 2 foyerområder.

Biografen kan anrette morgenmad og let frokost fra egen café.

Der er fx mulighed for fælles plenum i den store sal A, hvorefter møde/præsentationer kan foregå sideløbende i op til 6 forskellige sale med alt nødvendigt teknisk udstyr.

Mulighed for at vise 3D-præsentationer i 3 sale.

Fri parkering for deltagere i dagsarrangementer.

» Megascope

Bygholm Kursuscenter

Tæt på både by og natur og med fantastiske transportmuligheder ligger Bygholm Kursuscenter. Her er store grønne områder med plads til team-aktiviteter og fri udfoldelse. Du får topprofessionelle mødefaciliteter i uformelle rammer, som summer af energi og liv.

Her har du muligheden for at holde møde, konference eller kursus, der giver jer rum til læring, aktiviteter og rart samvær.

Alle mødelokaler indeholder moderne mødefaciliteter såsom AV-udstyr og hurtig internetforbindelse, og det er nemt at tilslutte computer til alle anlæg.

Her finder du lokaler, der passer til alt fra 10 til 130 personer.

» Bygholm Kursuscenter

BGI Akademiet

Akademiet er en af landets førende idrætsefterskoler, der tilbyder mange forskellige linjer som amerikansk fodbold, parkour, fitness, fodbold og flere kombinationslinjer.

Skolen råder over små grupperum til 6-10 personer samt klasseværelser med plads til 25-30 personer.

Desuden er der en foredragssal med plads til 100-120 personer samt siddepladser til mange flere i såvel springcenter som opvisningshal.

Der er trådløst internet, projektor, interaktive tavler, tv, whiteboard, flipover m.m. i alle lokaler, 400 stole til rådighed til opsætning i haller ved større arrangementer og adgang til trådløst internet på det meste af skolen.

Desuden råder skolen over et styrketræningscenter.

» BGI Akademiet

Vestbyens beboerhus

Vestbyens beboerhus er centralt beliggende i den vestlige del af Horsens og udlejes til mindre og uformelle møder i rå, autentiske og rustikke lokaler med synlige bjælker og betongulv.

I de tidligere fabrikslokaler for N.C. Nielsen udlejes mødelokalet på både 1. og 3. sal. Huset har elevator, og rummer af liv og sjæl. Huset bliver i dag brugt til en række aktiviteter for byens borgere.

Beboerhuset har plads til 49 personer.

» Vestbyens Beboerhus
Top