Underholding

Underholdning kan både være et tiltrængt afbræk fra et pakket program og give inspiration.

Nedenfor har vi en række indslag, som vi har haft god erfaring med at afholde.

Derudover booker og planlægger vi også meget gerne underholdning, der matcher lige præcis jeres ønsker.

Pakkeløsning

Vi giver dig en samlet pris for hele arrangementet så budgettet overholdes.

Ledsagerarrangementer

Tag bare ægtefællen med – vi skal nok sørge for god underholdning.

Overnat bare

Meeting Horsens råder over 486 værelser og andre gode faciliteter.

Et foredrag af jagerpilot Søren Sørensen.

Du må gå vejeln selv. Også selv om det er svært. Og også selv om du møder modstand undervejs. Der kommer ingen og hjælper dig. Men klare drømme og mål kan hjælpe dig med retning og hjælpe dig med at acceptere din situation, som den er. Og når du har dét på plads, er du klar til at beslutte dig og handle.Søren Sørensen startede sin uddannelse som jagerpilot i Flyvevåbnet som 19-årig direkte efter gymnasiet. Som færdiguddannet har han i en lang årrække været tilknyttet Flyvestation Skrydstrup som eskadrillepilot og F-16 instruktør.Søren Søren har siddet i flere ledende stillinger i Flyvevåbnet, deltaget i internationale konflikter samt været chef for en udsendt enhed i Litauen.Få motiverende redskaber, der er afprøvet i de mest ekstreme situationer. Redskaber, der virker og kan lette hverdagens udfordringer for alle.Positivitet og vilje er nøgleord og grundlæggende motivationsfaktorer - og hvem ved ... måske sniger der sig en røverhistorie eller to ind om livet som jagerpilot.

Mentalisten

Mikkel Gundersen er mentalist og memoekspert.Han trækker ikke alle mulige rekvisitter op på scenen. I stedet bruger han mennesket og hjernen som rekvisit.Showet er intelligent, underholdende og let foruroligende.Efter en time med ham vil publikum have fået et fascinerende indblik i den menneskelige hjerne.

Ølsmagning

Forkæl dine smagsløg med et udsnit af de bedste øl.Den Gyldne Hest kommer med øl og glas samt en kompetent foredragsholder.Det er en unik mulighed for at smage alle de øl, man normalt ikke kommer til at smage.Her er der mulighed for både at stille spørgsmål og komme med specifikke ønsker til øllen.Tag derfra som vennegruppens mest kompetente ølkender.

Top