Om Horsens

Historien om Horsens

Før i tiden havde Horsens et blakket ry som Fængsels-byen.Her boede rockerne, de kriminelle og byens fængsel var byens kendetegn.Virksomhederne valgte Horsens fra, folk flyttede fra byen, og dem der var tilbage, havde svært ved at sige noget positivt om byen.Men en flok ildsjæle besluttede sig for, at dette image skulle ændres.Borgerne i Horsens skulle være stolte af at bo her.Ved at skaffe store navne som Bob Dylan, Robbie Williams, Paul McCartney og mange flere til byen, fik Horsens vendt sit omdømme til en oplevelsesby. Byen hvor de store arrangementer blev afholdt.I 2006 lukkede Fængslet, og stedet bliver nu brugt som museum, til koncerter samt som møde- og konferencevenue.Byens skamplet er vendt til en fordel, og borgernes stolthed vokser i takt med byens størrelse.

Hurtigt frem. Og hurtigt hjem igen.

Horsens ligger lige midt i Danmark, så alle de deltagende kan komme hurtigt frem og tilbage.Der er ingen grund til at bruge tiden på transport.  • 26 minutter til Århus centrum med tog.

  • 40 minutter til Billund lufthavn i bil.

  • 1,5 time til Vejle på cykel.

  • 60 kilometer løbeture.

  • 2 kilometer fra centrum til stranden.


Kørselsvejledning

“ VI ER KLAR ” Peter Sørensen, borgmester

Horsens har en ambition om at holde møder og konferencer i topklasse.Vi vil være de bedste.Byen har i forvejen et stærkt image inden for oplevelser og kultur.Nu vil vi også gerne påtage os værtsrollen fra start til slut, når der skal afholdes større møder og konferencer.

Top