Om Horsens by

Horsens fokuserer på den gode oplevelse

Uanset hvad du skal i Horsens, så er der altid fokus på at give dig en god oplevelse. Det gælder også, uanset hvem du er, eller hvem du kommer med.

Kan du ikke få nok af naturoplevelser, er Horsens en by med 60 km løberuter at vælge imellem, der er 2 km fra byens centrum til du står ved stranden, og du kan få en unik oplevelse i skoven ved Den Genfundne Bro.

Elsker du shopping, kan du boltre dig i en bymidte med en masse spændende butikker og et center, der samler det hele på et sted.

Sætter du pris på et måltid som mere end bare næring, har Horsens en række restauranter og spisesteder, som nok skal give dine smagsløg gåsehud.

Sagt på en anden måde er der altså noget for enhver i Horsens, og det viser vi gerne frem for de besøgende – også dem der kommer med business for øje.

Vil du have hjælp til at arrangere dit møde i Horsens og koble det sammen med de mange spændende tilbud, der findes i området, er du velkommen til at kontakte os. Du kan fange Helle Berthold Rosenberg på 28 76 73 35 eller helle@kystlandet.dk, så skal hun nok hjælpe dig på rette vej.

De store ambitioner mærkes

Vi vil i Horsens give dig den gode oplevelse. Det er ikke bare, noget vi siger, det er vores helt klare ambition, og det kan ses i den retning, byen bevæger sig.

  • Det tidligere statsfængsel er nu et prisvindende museum.
  • Navne som Paul McCartney, U2, R.E.M og Metallica er blandt de store navne, der har givet koncert i byen.
  • Området er vært for en række store festivaler, der dækker et væld af emner
  • Lige uden for Horsens findes nogle af Danmarks hyggeligste øer klar med en fantastisk oplevelse
  • Og meget mere!

Hvis du vil se, hvad byen og området har at byde på, kan du med fordel klikke ind på VisitHorsens’ hjemmeside. Her kan du få et overblik over de mange muligheder, man kan kaste sig over i Horsens og omegn.

Top