Gør mødet til en oplevelse

Har du noget særligt i tankerne, der kræver en kreativ tilgang, kan vi hjælpe dig med det lille ekstra, der fuldender arrangementet.

Vi har det rette sted til dit arrangement og tilbyder også muligheder for sjov, spænding og underholdning.

Byen og området omkring byder nemlig på alt fra kultur og shopping til skønne naturoplevelser.

Kontakt os for sparring og hjælp til alle typer af arrangementer.

Få råd og vejledning på
Tlf. 2876 7335
info@meetinghorsens.dk

Mentalisten

Mikkel Gundersen er tankelæser, hypnotisør og foredragsholder. Som mentalist bruger Mikkel Gundersen ikke rekvisitter, han bruger i stedet mennesket og hjernen som rekvisit.

Positiv manipulation, hypnose, humor og showmanship er elementerne. Han påvirker publikums tanker. Han planter tanker i deres hjerne og aflæser deres nonverbale udtryk, og så snyder han.

Showet er intelligent, underholdende og lidt foruroligende. Mikkel Gundersens viden om menneskelig adfærd og hjernen er kogt ned til et show eller et fagligt foredrag, som kan vare fra 20-60 minutter.

Mikkel Gundersen har samlet sine erfaringer i et show, hvor han arbejder med mentalisme, tankeoverføring, tankelæsning og illusioner. Nogle kender måske begreberne fra DR3’s program Fuckr med dn hjrne. Showet er perfekt som et "after dinner" show til middagen eller som et hjerneforedrag til konferencen. Mikkel Gundersen tilpasser sit indlæg efter antallet af tilhørere.

» Book nu

VisitHorsens

VisitHorsens.dk får du et hurtigt overblik over, hvad Horsens og området omkring ellers har at byde på. » Andre oplevelser » Madoplevelser » Shopping » Kalender
Top