Alle ønskelige typer mødesteder

De gode rammer er vigtige

Man holder ikke et succesfuldt møde uden at have de rette rammer. Heldigvis tilbyder Horsens og omegn et væld af steder, der kan facilitere alle typer og størrelser af møder.

Uanset hvilken type lokale og omgivelse, man er til, kan du finde noget for enhver smag i Horsens.

Alt fra den helt klassiske konferencesal eller grupperum på hotellet til de store idrætssale på sportsakademiet til de unikke lokaler på et kunstmuseum eller i et nedlagt fængsel findes i Horsens, hvor du kan give dit møde præcis det udtryk, du ønsker.

Vi kan også hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted til dit møde – kontakt Helle Berthold Rosenberg på 28 76 73 35 eller helle@kystlandet.dk. Vi kan også hjælpe med at booke indslag eller underholdning, der kan supplere eller løfte dit møde.

Herunder kan du se de steder, der tilbyder at lægge lokaler til dit næste møde:

BGI Akademiet

Akademiet er en af landets førende idrætsefterskoler, der tilbyder mange forskellige linjer som amerikansk fodbold, parkour, fitness, fodbold og flere kombinationslinjer.

Et møde her kan både være i den helt store eller helt lille skala. Der er både store haller, der kan huse op mod 1500 mennesker, og der er små grupperum, som passer til 6-10 mødedeltagere.

Alle rummene har projektor, whiteboard, WiFi, mm., så I har, hvad I skal bruge.

Læs mere om BGI Akademiet her

Bygholm Kursuscenter

Tæt på både by og natur og med fantastiske transport muligheder findes Bygholm Kursuscenter. Her er der store grønne områder med plads til team-aktiviteter og fri udfoldelse. Du får topprofessionelle mødefaciliteter i uformelle rammer, som summer af energi og liv.

Her har du muligheden for at skabe et møde, konference eller et kursus, som giver jer rum til læring, aktiviteter og rart samvær.

Alle mødelokaler indeholder moderne mødefaciliteter såsom AV-udstyr, hurtig internetforbindelse, og det er nemt at tilslutte computer til alle anlæg.

Her kan du få lokaler, der passer til alt fra 10 til 130 mennesker

Læs mere om Bygholm Kursuscenter her

Danmarks Industrimuseum

Industrimuseet har unikke historiske rammer med rig mulighed for at holde møder, receptioner, private arrangementer og særlige events.

Den arkitektegnede maskinhal kan dækkes op til 120 spisende gæster eller til 200 deltagere alt efter arrangementets karakter. Kan lejes i perioden fra påske til efterårsferien.

Foredragssalen rummer op til 80 gæster på stolerækker eller omkring 40 mødedeltagere ved borde. Bankens bestyrelseslokale har plads til 8, mens Hede Nielsens lokale har plads til 12.

I museets café Café Gaslight kan du holde møder eller private arrangementer med spisning for op til 40 personer.

Læs mere om Danmarks Industrimuseum her

Forum Horsens

Forums levende møde- og konferencemiljø skaber de perfekte rammer, uanset om det er en fremtidig konference, et seminar eller et møde, du skal planlægge.

Hvorfor ikke holde dit næste møde i Forum i et mekka af indretnings- og oplevelsesmuligheder? Og masser af inspirerende stemning.

De har rum til det hele og unikke rammer.

Hos Forum Horsens kan du både få mindre mødelokaler til 12 mand og op til store haller med plads til 2500.

Læs mere om Forum Horsens her

FÆNGSLET

FÆNGSLET kan give dit møde et udtryk, som det er svært at finde andre steder. Det tidligere Horsens Statsfængsel har en unik historie og nogle lokaler, hvor historien skinner igennem.

Her er det muligt at leje lokaler, som man ikke finder andre steder, og som kan få folk til at kigge en ekstra gang, når de træder ind ad døren.

FÆNGSLET har tidligere lagt lokaler til koncerter og større tv-produktioner, og kan tilbyde lokaler, der passer til både møder, konferencer, præsentationer og meget mere.

Du kan finde lokaler beregnet til mellem 8 og 349 personer.

Læs mere om FÆNGSLET her

Horsens Kunstmuseum

Dette iøjnefaldende og smukke rum indbyder om nogen til kreativ tænkning og udvikling af farverige idéer. Samtidig er stemningen helt afdæmpet pga. museets naturlige ro, så rammerne er på plads for et udbytterigt møde.

Horsens Kunstmuseums mødelokale er indrettet af Erik August Frandsen. Han er kunstneren bag rummets gulv og den særprægede lampe.

Erik August Frandsen er i den brede offentlighed mest kendt for udsmykningen af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Marys spisesal på Amalienborg, og Kronprinsesse Marys arbejdsværelse. Horsens Kunstmuseum rummer i øvrigt en stor samling af Erik August Frandsens værker.

Læs mere om Horsens Kunstmuseum her

Megascope

Uden for alm. biograftid kan Megascope danne rammen om arrangementer med op til 500 personer med mulighed for placering af stande i 2 foyerområder.

De kan anrette morgenmad og let frokost fra egen café.

Der er f.eks. mulighed for afholdelse af fælles plenum i den store sal A, hvorefter møde/præsentationer kan foregå sideløbende i op til 6 forskellige sale med alt teknisk nødvendigt udstyr.

De kan vise 3D-præsentationer i 3 sale.

De tilbyder fri parkering for deltagere i dagsarrangementer.

Læs mere om Megascope her

Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens er et hotel i Horsens, som har ry for at være et af de absolut bedste i landet, når det kommer til afholdelse af kurser, og derfor er hotellet et oplagt sted at afholde sit eget kursus, møde eller konference.

Her kan du finde lokaler, som er fyldt med alle fornødenheder for et effektivt møde, og kræves overnatning er hotellets værelser af høj kvalitet lige i nærheden.

Hos Hotel Opus Horsens kan du finde lokaler, der passer til deltagerantal mellem 2 og op til 450 deltagere.

Læs mere om Hotel Opus her

Pejsegården

Med et areal på over 5500 kvm. og med en unik rumopdeling af disse, er der mulighed for både små og store konferencer.

På Pejsegården er nøgleordet fleksibilitet, hvilket er afprøvet med succes af et utal af kursus- og mødeledere igennem tiden.

De tilbyder også forskellige mødepakker, alle med samme unikke service og forplejning som Pejsegården er kendt for.

Pejsegården har mulighed for at huse fra 2 og helt op til 800 deltagere.

Læs mere om Pejsegården her

Scandic Bygholm Park

Byd dine møde- eller konferencegæster velkommen I elegante omgivelser på Scandic Bygholm Park, Horsens– en moderne istandsat herregård fra 1775 beliggende i smuk park og natur.

Her sætter de scenen for dit arrangement og sørger for, at det bliver en enestående oplevelse på alle niveauer.

Deres nyistandsatte lyse lokaler indbyder til produktive møder og spændende konferencer eller produkt præsentationer.

Hos Scandic er der lokaler med en kapacitet fra 15 personer helt op til 456.

Læs mere om Scandic her

Borre Knob/Schur Conference Center

Tænk tanken - et sted, hvor der er fred og ro... for når tanker skal tænkes og beslutninger tages, skal sjælen være med.

Et strategiseminar, direktionsmøde, lederkursus, teambuilding eller et eksklusivt kundearrangement.

Schur Conference Center er et alsidigt konferencecenter i Jylland, fredeligt beliggende på landet - ved vandet. Indendøre er rammerne elegante og professionelle. Ideelle forhold til det faglige indhold og til den efterfølgende hygge og afslapning.

Borre Knob eller Schut Conference Center, som det også hedder, har lokaler med kapacitet på mellem 10 og 70 mennesker.

Læs mere om Borre Knob eller Schut Conference Center her

Vestbyens beboerhus

Vestbyens beboerhus er centralt beliggende i den vestlige del af Horsens, og udlejes til mindre og uformelle møder i rå, autentiske og rustikke lokaler med synlige bjælker og betongulv.

I de tidligere fabrikslokaler for N.C. Nielsen udlejes mødelokalet på både 1. og 3. sal. Huset har elevator, og rummer af liv og sjæl. Huset bliver i dag brugt til en række aktiviteter for byens borgere.

Beboerhuset kan huse op til 49 mennesker.

Læs mere om Vestbyens Beboerhus her
Top